I gränstrakterna mellan Halland och Småland finns gården Bäck, och här finns Bäckhästens Bageri & Café. Det hela började med att vi undrade varför bröden blev så mycket bättre när vi bakade i den vedeldade ugnen som vi hade i vårt hus. Nu har vi ett bageri med en större ugn och bakar till försäljning. Vi bakar allt bröd i vedeldad stenugn och med ekologiska råvaror, för allra bästa smak. På gården finns också odlingar och djur

Titta även gärna in på vår facebooksida, för att få koll på vad som är på gång just nu! Där finns också mängder med bilder!

Vår målsättning är produkter som smakar gott och som man mår bra av att äta. Vi har odlat ekologiskt sedan starten på sjuttiotalet.

 

 

 


Aktuellt

Höst 2017

 Vårt café har nu stängt för säsongen, och personalen har återvänt till sina ordinarie arbeten och skolor. Bageriet håller igång som vanligt. Det går bra att beställa bröd, och i mån av tillgång går det förstås bra att på köpa på plats. Vanligen finns det nybakat månd o onsd. em varje vecka hela året, ring gärna innan om det gäller mer än några stycken bröd. Det går också att få bröd skickat.

 

Några marknader vi är med på

Nästa marknad:  Bondens egen marknad Stora torg, Halmstad 7/10  Torget, Unnaryd 11/10