4

I gränstrakterna mellan Halland och Småland finns gården Bäck, och här finns Bäckhästens Bageri & Café. Historien börjar med att vi märkte att bröden blev så mycket bättre när vi bakade i den vedeldade ugnen som vi hade i vårt hus. Nu har vi ett bageri med en större vedugn där vi bakar till caféet och försäljning i butiker och på marknader. Vi bakar alla bröd och bakverk i vedeldad stenugn och med ekologiska råvaror, för allra bästa smak. På gården finns också odlingar och djur. Vi har odlat ekologiskt sedan starten på sjuttiotalet, och vår målsättning är produkter som smakar gott och som man mår bra av att äta. 

I september minskar vi ner på öppettiderna i caféet, då är det öppet söndagar 13- 17, och det är det tom. 30/9. Titta även gärna in på vår facebooksida och instagram för att få koll på vad som är på gång just nu! Där finns också mängder med bilder!

 

8

 

5

 

 3

 

6

 

Aktuellt

ÖPPETTIDER

Caféets öppettider :
Sept söndagar 13–17

Bageriet: Nybakat oftast månd o onsd. hela året, ring gärna innan om det gäller mer än några stycken bröd. Det går också att få bröd skickat.

 

Några marknader vi är med på

 

Unnaryds torg: 10/10,14/11.  Bondens egen marknad Halmstad: 29/9. För oss blir det sista gången i år, det är BeM också 13/10, men då har vi inte möjlighet att vara med

REKO-ringarna: Vi levererar till Värnamo (läs mer och beställ) andra torsdagen i månaden och till Ljungby första torsdagen i månaden (läs mer och beställ).